Activiteiten

WijZijn organiseert verschillende activiteiten bij u in de buurt! Wilt u iets (actiefs) ondernemen en wilt u nieuwe contacten opdoen? Bekijk hieronder het aanbod en meld u aan!
 

Verfijn uw keuze

 • Proef de beleving

  Neem een kijkje achter de schermen op de hoeve, drink een kopje koffie met de deelnemers en krijg een leuke rondleiding over de boerderij. Bezoek de boerderijdieren, kom peren en appels plukken en geniet van de rust en ruimte.

 • Iedereen is welkom in de bibliotheek

   Iedereen is welkom in de Bibliotheek om een krantje te lezen (BN De Stem, Telegraaf en Volkskrant). Tijdschriften en Boeken aan de leestafel of gezellig zitjes. Gratis gebruik te maken van de PC en printfacaliteiten, er is een studieruimte en gratis WiFi. Ook is er een Informatiepunt Digitale overheid waar U geholpen wordt met vragen van over de digitale overheid..
   

  In de bibliotheek zijn regelmatig mooie presentaties te bezichtigen. Er is ook een speciale afdeling van het geheugenhuis, met allerlei (plaatselijke) informatie. 

 • Hap & Contact

  Genieten van culinaire momenten waarbij je tevens in contact komt met anderen. Tijdens deze activiteit wordt a.d.h.v. diverse gangen contacten gelegd, waarbij per gang gewisseld wordt van plaats. Dit betreft een activiteit voor 65-plussers. Dag- en Doecentrum VanThuisUit. Rozemarijnstraat 1, Steenbergen. Ingang aan de linkerzijde, bij het VanThuisUit bord.

 • Duo fiets lenen

   Naast elkaar, samen erop uit, gezond bewegen voor iedereen (eventueel zorgen we voor een fietsmaatje)

 • Open repetitie avond / mini - concert

  Open repetitie avond / mini - concert op maandag 2 oktober 2023 van 19:30 uur tot 21:30 uur. De pauze is van 20:30 uur tot 20:45 uur. Je bent welkom in Gemeenschapshuis ‘de Vaert’ in Welberg. 

  Er worden liederen gezongen, die voor het koor al bekend zijn. Ook zal er gewerkt worden aan nieuw repertoire, waarbij dirigent Christ Wilthagen tussendoor aanwijzingen geeft en er per ‘stem’ soms even een partij apart gezongen wordt.

   Dit is een eenmalige activiteit, maar wij repeteren iedere maandagavond. 

  Aanmelden voor deze avond is niet nodig; u kunt gewoon binnenlopen. Bij vragen kun je tercht bij: ingevanopdorp@home.nl

 • Beweeggroep senioren (bewegen op en rondom de stoel)

  In Buurthuis Dinteloord verzorgen de sportcoaches beweegactiviteiten voor senioren. Hier kunnen senioren laagdrempelig op verschillende niveaus bewegen. Tijdens de activiteiten behandelen wij diverse aspecten denk bijvoorbeeld  spierversterkende oefeningen, balans, conditie maar ook spel en plezier! 

 • Beweeggroep senioren  (bewegen op en rondom de stoel)

  Bij Brasserie Oosthavendijk Steenbergen verzorgen de sportcoaches beweegactiviteiten voor senioren. Hier kunnen senioren laagdrempelig op verschillende niveaus bewegen. Tijdens de activiteiten behandelen wij diverse aspecten denk bijvoorbeeld spierversterkende oefeningen, balans, conditie maar ook spel en plezier! 

 • Wandelgroep (voor alle leeftijden en niveaus)

  Op de Atletiekbaan Steenbergen verzorgen de sportcoaches beweegactiviteiten voor senioren. Hier kunnen senioren laagdrempelig op verschillende niveaus bewegen. Tijdens de activiteiten behandelen wij diverse aspecten denk bijvoorbeeld   spierversterkende oefeningen, balans, conditie maar ook spel en plezier! 

   

 • Kaartmiddag KBO Welberg

  In Ontmoetingscentrum De Vaert is iedere dinsdag een actviteit. 1 x per maand is er bingo. Op 3 oktober kunt u jokeren of rikken. 

   

 • Taalcafé Dinteloord

  Op dinsdagochtend kun je terecht in Dinteloord In 't Uiltje. Je bent welkom voor een kopje koffie of thee, gezellig kletsen, spelletjes doen en andere mensen leren kennen. Maar ook om te leren over andere culturen en het opdoen van sociale contacten. Je kunt zo binnenlopen! Je kunt iedere week deelnemen of af en toe, dat is helemaal aan jou. Er is altijd een taalvrijwilliger aanwezig die ook aanschuift bij de gesprekken.

   

Stel uw vraag