Jeugd

In Steenbergen kun je als jongere met je vragen en problemen terecht bij de jongerenwerkers. Ook als je gewoon een praatje wil maken of een leuk idee heb voor een activiteit ben je van harte welkom! De jongerenwerkers kom je tegen in de buurt, in de 0167-bus, tijdens activiteiten en op nog veel meer plekken!

Jeugd

Wie zijn de jongerenwerkers in de gemeente Steenbergen

Iris de Korte, Jessy van Hooydonck, Saman Karim en Dominique McNelly zijn de jongerenwerkers in de gemeente Steenbergen. Zij zoeken jongeren op in hun eigen omgeving: op straat, in de buurt, op en rond scholen en andere plekken waar jongeren komen.

Wat een jongerenwerker doet

Jongerenwerkers werken zowel met individuen als met groepen. Ze maken een praatje met de jongeren die zij ontmoeten, leren ze kennen en helpen ze waar nodig. De jongerenwerkers zijn er voor alle jongeren in de gemeente Steenbergen. De vertrouwensrelatie tussen jongerenwerkers en jongeren vormt de basis van het jongerenwerk. Dit betekent onder andere dat wat er aan de jongerenwerkers vertelt wordt niet zo maar gedeeld wordt. De jongeren zijn in het jongerenwerk de ‘eigenaar’ van wat er gebeurt. De jongerenwerkers ondersteunen de jongeren, helpen hun talenten te ontwikkelen en zoeken naar mogelijkheden tot verandering. Mocht het nodig zijn verwijzen de jongerenwerkers door naar verdere hulpverlening.


Contactgegevens

Bel, mail of app met de jongerenwerkers van WijZijn Steenbergen.

Naam Gsm E-mailadres Aanwezig op
Iris de Korte 06-40246354 iris.dekorte@wijzijntraversegroep.nl maandag t/m donderdag
Jessy van Hooydonck 06-40769716 jessy.vanhooydonck@wijzijntraversegroep.nl dinsdag t/m donderdag
Saman Karim 06-40893482 saman.karim@wijzijntraversegroep.nl dinsdag t/m vrijdag
Dominique McNelly 06-34380310 dominique.mcnelly@wijzijntraversegroep.nl maan-, dins- en donderdag


Social media

Volg ‘Jongerenwerk Steenbergen’ op Facebook, Instagram en Snapchat (JW_steenbergen).

Stel uw vraag