Leven met een beperking of aandoening

Woon je in de gemeente Steenbergen of Bergen op Zoom en leef je met een beperking of aandoening? Of zorg je voor iemand die ziek is? Dan ben je bij ons aan het goede adres voor cliëntondersteuning.

Leven met een beperking

Onafhankelijke cliëntondersteuning

Zelfstandig wonen, werk vinden en houden, studeren, meedoen, of de juiste zorg vinden. Als je een beperking of een ziekte hebt, gaat dat niet altijd vanzelf. Ook als je zorgt voor een ander loop je soms tegen dingen aan - en kun je de hulp van onze cliëntondersteuners goed gebruiken. Wij werken onafhankelijk, zodat we samen met u naar de beste oplossing voor u kunnen toewerken. 

In de gemeente Bergen op Zoom geven we cliëntondersteuning samen vorm met Overleg Ouderenorganisaties Bergen op Zoom.

Waarmee kunnen wij u helpen?


Leven met een beperking

Gesprekken met de cliëntondersteuners van WijZijn Steenbergen en WijZijn Bergen op Zoom kunnen plaatsvinden bij op kantoor of bij u thuis, u geeft zelf aan wat u prettig vindt. Soms is één keer praten voldoende, soms zijn meer gesprekken nodig. We nemen de tijd om naar u te luisteren. Samen kijken we naar wat nuttig is in uw situatie. Onze insteek is altijd positief. Niets moet, alles mag. De meeste cliënten ervaren na afloop dat ze beter kunnen omgaan met de ziekte of beperkingen. Ook kunnen ze beter omgaan met reacties van de omgeving. De kwaliteit van hun leven is verbeterd.

Gratis en zonder verwijsbriefje

Cliëntondersteuning is gratis en u heeft er geen verwijsbriefje voor nodig. Het is fijn om te praten met iemand die u begrijpt en die weet hoe u uw problemen kunt aanpakken. Ook online kunt u uw vraag stellen - zelfs anoniem! WijZijn gaat zorgvuldig om met uw privacy. De gesprekken zijn vertrouwelijk en zelfs online kunt u uw vragen anoniem stellen. We houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Lees hier meer over in ons privacy statement.

Stel uw vraag