Nieuws

Partner verloren? Praat met lotgenoten tijdens De Ontmoetingstafel

WijZijn Steenbergen organiseerde 11 mei jl. de eerste Ontmoetingstafel van Steenbergen op Landgoed Arcardia. De Ontmoetingstafel is een plek waar mensen elkaar kunnen treffen die hun partner zijn verloren, en de behoefte voelen om dit met lotgenoten te delen. De inhoud van de ontmoetingen is afhankelijk van de behoeften van de groep.

‘Het gevoel hebben midden in de maatschappij te staan, maar er toch alleen voor te staan’ is één van de aspecten die bij een ieder naar voren kwam. Tijdens de Ontmoetingstafel is er ruimte om deze momenten met elkaar te delen, de stilte te doorbreken maar ook over ‘koetjes en kalfjes’ te praten.

Vanaf 8 juni zal de Ontmoetingstafel in de oneven weken plaatsvinden op woensdag van 13.30 uur tot 15.30 uur. Wil je aansluiten? Of wil je eerst bespreken of deze plek iets voor jou is?  Dit snappen wij. Neem gerust contact met ons op. WijZijn Steenbergen is iedere werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 13.00 uur op (0167) 750 850. Je mag ook een e-mail sturen naar welzijn-stb@wijzijntraversgroep.nl.  

Stel uw vraag