Nieuws

Formulierenbrigade van start bij Vraagwijzer

In het pand van Vraagwijzer (Fabrieksdijk 6, Steenbergen) zijn meerdere (hulpverlenende) organisaties gevestigd. WijZijn Steenbergen is hier één van. WijZijn Steenbergen start naast het inloopspreekuur van het DigiPunt vanaf 2 juni met de Formulierenbrigade. Het verschil? Het DigiPunt is er voor al uw digitale formulieren en de Formulierenbrigade voor uw papieren formulieren.

Formulierenbrigade
Heeft u hulp nodig bij het invullen van papieren formulieren? Iedere inwoner van de Gemeente Steenbergen kan vanaf 2 juni iedere donderdag van 9.00 tot 11.00 uur terecht tijdens het inloopspreekuur van de Formulierenbrigade. U hoeft hier geen afspraak voor te maken.

DigiPunt
Heeft u hulp nodig bij het invullen van digitale formulieren? Hiervoor kunt u terecht bij het DigiPunt.
Zij houden iedere dinsdag, woensdag en donderdagochtend spreekuur tussen 9.00 en 11.00 uur. Ook dit kan zonder een afspraak. Zij helpen u bijvoorbeeld bij het inschrijven bij de woningstichting, doorgeven van wijzigingen in verband met uw uitkering, het aanvragen van een DigiD.

Vrijwilligers
Tijdens deze inloopspreekuren wordt u geholpen door goed opgeleide en ervaren vrijwilligers. U brengt zelf de juiste informatie mee en krijgt na de afspraak alles weer mee terug. Heeft u vragen? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 13.00 op het telefoonnummer (0167) 750 850.

Stel uw vraag