Nieuws

Gedeeltelijke sluiting buurthuizen

Op dinsdag 3 november kondigde premier Mark Rutte een tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lockdown aan. Eén maatregel is het sluiten van alle publieke locaties, zoals musea, theaters, bioscopen, pretparken, zwembaden en bibliotheken. Buurt- en gemeenschapshuizen vallen hier ook onder. Tot 19 november zijn de kernteams van WijZijn Steenbergen daarom niet op deze locaties aanwezig. 

De verzwarende maatregelen van het kabinet gelden niet voor jongeren en kwetsbare groepen. Jeugd tot en met 17 jaar mag nog gebruik maken van de buurthuizen voor sport- of cultuurbeoefening, met een maximum van 30 personen in een zaal. De dagbesteding voor kwetsbare groepen kan in sommige gevallen ook doorgaan. Voor de actuele openingstijden en activiteiten adviseren wij u contact op te nemen met het buurthuis. 

Hoewel de coronapandemie ons dwingt onze manier van werken aan te passen, verandert de mate van ondersteuning niet. Inwoners van deze gemeente die behoefte hebben aan informatie, advies, hulp of een luisterend oor kunnen een beroep op onze sociaal werkers blijven doen. Belt u ons op 0167 - 750 850, dan helpen wij u direct telefonisch. Is een persoonlijke ontmoeting beter, dan maken we een afspraak op een locatie bij u in de buurt. Uiteraard gebeurt persoonlijk contact volledig coronaproof!

Mailt u liever? De kernteams zijn bereikbaar op de volgende e-mailadressen: 
kernteamdinteloord@wijzijntraversegroep.nl
kernteamnwvossemeerdeheen@wijzijntraversegroep.nl
kernteamstbwelberg@wijzijntraversegroep.nl
kernteamkruisland@wijzijntraversegroep.nl 

Stel uw vraag