Nieuws

Hulp gezocht voor Deelkastjes-Project

WijZijn Steenbergen is in samenwerking met de leerlingen van 't Ravelijn en Zorgboerderij de Drie Bogen een deelkastjesproject gestart. De leerlingen van 't Ravelijn zijn druk bezig met het bedenken het concept van de deelkastjes, en Zorgboerderij de Drie Bogen zal zich bezig houden met het bouwen van de deelkastjes.

Armoede is een onderwerp dat de laatste tijd steeds meer opspeelt. Ook in de Gemeente Steenbergen. Samen willen we daarom graag iets betekenen voor de mensen die het minder breed hebben en/of baat hebben bij producten die een ander kan missen. Denk hierbij aan levensmiddelen zoals soep in blik of andere producten die lang houdbaar zijn. Ook douche spullen, maandverband, pleisters etc. zijn middelen die erg welkom zijn.

Graag werken wij ook samen met de bewoners in alle kernen van de gemeente Steenbergen. Dus heeft u levensmiddelen of andere producten om het deelkastje te vullen? Bent u bereid materiaal te sponsoren om de deelkastjes te bouwen? Of weet u een mooie plaats in een kern van de gemeente Steenbergen om een deelkastje neer te zetten?

Laat het ons dat weten! Wij kunnen ieders hulp goed gebruiken! WijZijn Steenbergen is dagelijks bereikbaar tussen 9.00 en 13.00 via (0167) 750 850. Wilt u liever mailen? Mail dan naar: welzijn-stb@wijzijntraversegroep.nl. 

Stel uw vraag