Nieuws

Kerstdiner voor iedere inwoner gemeente Steenbergen

Op woensdag 21 december organiseren Vluchtelingenwerk Steenbergen en WijZijn Steenbergen een gratis kerstdiner voor de inwoners van gemeente Steenbergen. Van 17.00 uur tot 21.00 uur is iedereen welkom op Oudevest 9 in Steenbergen (scoutinggebouw).

Jongerenwerker Saman Karim van WijZijn Steenbergen: ‘‘Wij hopen dat inwoners die het leuk vinden om samen kerst te vieren zich bij ons aanmelden. Wij zorgen voor soep, broodjes, warme chocomelk, frisdrank een gezellig kerstsfeer en entertainment. Wij vragen aan de deelnemers om, indien mogelijk, zelf een gerecht mee te nemen’’.

Kerstgedachte
Welzijnswerker Jessy van Hooydonck van WijZijn Steenbergen: ‘‘Als welzijnswerkers zetten wij ons het gehele jaar in om het welzijn van de inwoners te vergroten. Het hebben van een gezellige en zorgeloze avond draagt hier zeker aan bij. De kerstperiode is een mooi moment om inwoners met elkaar in verbinding te brengen. Wij hopen dat inwoners dan ook niet schromen om zich op te geven’’.

Muzikale begeleiding gezocht
De organisatie van het kerstdiner zoekt nog naar één of meerdere muzikanten die de avond muzikaal willen begeleiden. Saman Karim: ‘‘Uiteraard staat er voor hen ook een bord klaar, en mogen ze gezellig aanschuiven’’.

Aanmelden of meer informatie? Dit kan via welzijn-stb@wijzijntraversegroep en via (06) 387 200 92.

Stel uw vraag