Nieuws

Kersteditie Samen Eten groot succes

Steenbergen – Twee keer per maand organiseren 11 vrijwilligers op donderdag ‘Samen Eten’ op Landgoed Arcadia. Op 15 december jl. kwamen de deelnemers van Samen Eten in grote getale op de Kersteditie van Samen Eten af. Landgoed Arcadia had haar evenementenhal vrijblijvend opengesteld, het haardvuur stond aan en de ruimte was geheel in kerstsfeer omgetoverd. ’De Kakelende Klarinetten’ zorgde voor een muzikale noot.

Kersteditie
Deelnemers genoten van een vijfgangenmenu geheel bereid door vrijwilligers. Het menu bestond onder andere uit carpaccio, varkenshaas in rode wijnsaus en Apfelstrudel met vanillesaus. Will van Eekelen vertelde tussen de gerechten door nog twee aangrijpende kerstverhalen. De eigenaresse van Landgoed Arcadia, Ineke Bakvis, schonk nog een mooie attentie om mee naar huis te nemen.

Samen Eten
Samen Eten is een project waarbij het doel is om eenzaamheid tegen te gaan. Voor acht euro kunnen deelnemers genieten van een driegangenmenu. Onder het genot van een hapje en drankje kan men nieuwe contacten opdoen, of gewoon bijpraten met bestaande contacten. Meer informatie over Samen Eten? Iedere werkdag is WijZijn Steenbergen bereikbaar van 9.00-13.00 via (0167) 750 850.

Stel uw vraag