Nieuws

Kleding voor gezinnen met een laag inkomen

Gezinnen uit de gemeente Steenbergen, die niet genoeg geld hebben om kleding aan te schaffen voor de kinderen, kunnen later deze maand terecht bij een tijdelijke kledingbank. 

Rian Liefhebber, eigenaresse van de ontmoetingswinkel aan Kaaistraat 30, krijgt steeds vaker mensen in haar zaak die geen kleding voor de kinderen kunnen kopen. Daarom bedacht ze de kledingbank, een tijdelijke voorziening waarmee kinderen uit deze gezinnen met een volledig set kleding naar school kunnen. De kledingbank opent op maandag 21 september en tot de 25ste kan kleding worden opgehaald. Vooraf aanmelden is hiervoor noodzakelijk. De aanmeldformulieren deelt Liefhebber uit in haar ontmoetingswinkel. 

Kleding doneren 

Kunt u bijdragen aan de kledingbank door herbruikbare, schone kleding te doneren? Zowel jongens- en meisjeskleding zijn hard nodig. Bovenkleding uiteraard, maar ook ondergoed en sokken zijn meer dan welkom! Rian Liefhebber ontvangt alle donaties met open armen in de ontmoetingswinkel. Donateurs trakteert ze op een heerlijk kopje koffie of thee. 

Stel uw vraag