Nieuws

'Koffie & Aandacht voor elkaar'

Per 1 april introduceert WijZijn Steenbergen een nieuw concept in de verschillende dorpshuizen en andere sociale accommodaties binnen de gemeente, ‘Koffie en Aandacht voor elkaar’.

“Inwoners die naar deze momenten komen kunnen zich verheugen op een warm welkom met koffie en thee”, zegt welzijnswerker/ouderenadviseur Stefan Spruit. “Contact met anderen, maakt het leven zoveel leuker. Die ontmoeting, dat gesprek, een vraag stellen, ervaring delen of gewoon een kop koffie samen drinken zijn de ideale ingrediënten voor dit project.”

“We gaan een heel jaar op tour door alle kernen en komen maandelijks in uw kern op bezoek. Ook onze collega's van het maatschappelijk werk, jongerenwerk en andere netwerkpartners zullen af en toe aansluiten voor een gezellig praatje of houden een presentatie of activiteit”, vervolgt welzijnswerker/coördinator mantelzorgondersteuning Jessy van Hooydonck.

De huidige spreekuren komen te vervallen en gaan allen over in ‘Koffie en Aandacht voor elkaar’. Ook persoonlijke vragen kunnen gesteld worden tijdens dit spreekuur. Heeft u meer tijd nodig, dan plannen we hiervoor een afspraak in. Persoonlijke aandacht staat altijd voorop.

  • Dinteloord - Dorpshuis: iedere 1e maandag van de maand van 9.30-11.30 uur
  • Nieuw Vossemeer - de Vossenburcht: iedere 1e woensdag van de maand van 10.00-11.30 uur
  • De Heen - de Stelle: iedere 2e woensdag van de maand van 10.00-11.30 uur
  • Kruisland – Siemburg: iedere 3de woensdag van de maand van 10.00-11.30 uur
  • Steenbergen - ’t Cromwiel: iedere 3e donderdag van de maand van 10.00-11.30 uur
  • Welberg - De Vaert: iedere 4e donderdag van de maand van 13.00-14.30 uur

Heeft u op dit moment vragen die niet kunnen wachten dan kunt u altijd contact met ons opnemen via T: 0167 - 750 850 (elke werkdag van 9.00-13.00u) of Welzijn-stb@wijzijntraversegroep.nl.

Stel uw vraag