Nieuws

Maak vrienden bij Join us Steenbergen

Vind je het moeilijk om vrienden te maken? Dat is niet gek. In Nederland voelt 8% van de jongeren tussen de 12 en 25 jaar zich dag in dag uit alleen. Heb jij daar ook last van? En wil je dat veranderen? Meld je dan aan voor Join us.

We brengen je in contact met leeftijdsgenoten en helpen je sociaal sterker te worden. In samenwerking met WijZijn Steenbergen start Join us vanaf dinsdag 15 maart een groep in de gemeente Steenbergen voor jongeren tussen 12 en 18 jaar oud. Jongeren van 18 tot 25 jaar komen de week daarop bij elkaar.

Wat doe je bij Join us?

Bij Join us doe je veel leuke dingen en helpen we je sociaal sterker worden. Samen met andere jongeren bedenk en organiseer je allerlei activiteiten. De groep bepaalt dus zelf hoe de avond eruit ziet. Daarbij leer je hoe je iets kunt organiseren. Denk aan een avondje gamen, spelletjes doen, gourmetten, een filmpje kijken, voetballen, bowlen en nog veel meer toffe dingen! Tijdens de avonden zijn er begeleiders aanwezig die je helpen sociaal sterker te worden! Natuurlijk is het de eerste keer spannend om naar Join us te komen. Dat vindt iedereen! Maar eenmaal bij Join us zul je merken dat de sfeer heel gezellig is. Dat je welkom bent en jezelf mag zijn.

Drempelvrees

“Ik vond het spannend om naar Join us te gaan. En ook een beetje stom!”, zegt Lisa (17 jaar). Ze vertelt: “Voordat ik naar Join us ging had ik geen vrienden. Ik wilde dat wel graag, maar wist niet hoe ik het moest aanpakken. Tot ik hoorde van Join us. Ik vond het een beetje stom om te gaan. Ik had toch geen probleem? Gelukkig ben ik gegaan. Ik voel me prettig in de groep en heb er leuke vrienden ontmoet waarmee ik afspreek, ook buiten Join us.”

Kom erbij. Join us!

Ben je nieuwsgierig naar Join us? Iedereen is van harte welkom! Je kunt jezelf aanmelden via de website. Op www.join-us.nu vind je meer informatie en veel ervaringsverhalen van jongeren. Deelname is gratis.

Praktische informatie

  • Join us Steenbergen leeftijd 12-18 jaar komt om de week op dinsdag samen van 18.30 tot 21.30 uur. Locatie: Jeugdhonk aan de Wipstraat.
  • Join us Steenbergen leeftijd 18-25 jaar komt om de week op dinsdag samen van 18.30 tot 21.30 uur. Locatie: Jeugdhonk aan de Wipstraat.
Stel uw vraag