Nieuws

Nieuwe bijeenkomst 'Help, ik ga op mezelf'

Wat komt er allemaal om de hoek kijken als je op jezelf (wilt) gaat wonen? Maatschappelijk werker Melissa van der Meijde en jongerenwerker Saman Karim van WijZijn Steenbergen komen graag in contact met een ieder die met deze vraag worstelt. Melissa van der Meijde: ‘‘Woensdag 14 september organiseren wij een bijeenkomst met het thema ‘Help, ik ga op mezelf’. Iedereen die in de Gemeente Steenbergen woont of wil komen wonen is van harte welkom om deel te nemen’’.

Saman Karim: ‘‘Ons doel is om men mee te nemen in het praktische maar ook het emotionele gedeelte van op jezelf (gaan) wonen. Daarnaast kunnen de deelnemers ook hun vragen aan ons voorleggen. De bijeenkomst is interactief en prikkelend. Waar heeft men zelf al aan gedacht? Wat kan hij of zij alvast regelen?’’.

Plan van aanpak
Wijzijn Steenbergen geeft de deelnemers graag iets tastbaars mee. Saman Karim: ‘‘Tijdens de bijeenkomst gaan we aan de slag met een plan van aanpak, waarbij deelnemers ondersteuning vanuit ons krijgen. Dit document, en nog enkele andere documenten vol handige tips kan men weer mee naar huis nemen’’.

Aanmelden
De bijeenkomst zal plaatsvinden bij De Vraagwijzer (Fabrieksdijk 6, Steenbergen) van 19.00 tot 20.30 uur. Aanmelden of meer informatie? Je kunt een e-mail sturen naar: jongerenwerk.stb@wijzijntraversegroep.nl of een appje sturen naar Saman Karim: (06) 408 394 82.

Stel uw vraag