Nieuws

Paaseditie Samen Eten groot succes

Steenbergen – Twee keer per maand organiseren 11 vrijwilligers op donderdag ‘Samen Eten’ op Landgoed Arcadia. Op 4 april jl. kwamen de deelnemers van Samen Eten in grote getale op de Paaseditie van Samen Eten af. Elke deelnemer mocht een introducee meebrengen, waardoor de zaal meer dan gevuld was. Landgoed Arcadia had haar evenementenhal vrijblijvend opengesteld  en de tafels waren enorm gezellig ingedekt. Accordeonist Rino zorgde voor een muzikale noot.

Paaseditie
Deelnemers genoten van een vijfgangenmenu geheel bereid door vrijwilligers. Het menu bestond onder andere uit een pasteitje in de vorm van een paashaas, zalm, paling en een gekookt eitje, kerriesoep en heerlijk belegde broodjes met een ijsje met slagroom en advocaat als nagerecht.  Will van Eekelen vertelde tussen de gerechten door een mooi paasverhaal. De eigenaresse van Landgoed Arcadia, Ineke Bakvis, schonk nog een mooie attentie om mee naar huis te nemen.

Samen Eten
Samen Eten is een project waarbij het doel is om eenzaamheid tegen te gaan. Voor acht euro kunnen deelnemers genieten van een driegangenmenu. Onder het genot van een hapje en drankje kan men nieuwe contacten opdoen, of gewoon bijpraten met bestaande contacten. Meer informatie over Samen Eten? Iedere werkdag is WijZijn Steenbergen bereikbaar van 9.00-13.00 via (0167) 750 850.

Stel uw vraag