Nieuws

Speelmiddag van de VoorleesExpress

Steenbergen – Op woensdag 10 mei organiseerden we vanuit de VoorleesExpress een speelmiddag voor kinderen in een prachtige tuin in Welberg. Deze middag stond in het teken vol van leuke activiteiten voor kinderen zoals liedjes zingen, spelletjes spelen, in de natuur spelen en natuurlijk voorgelezen worden.

De kinderen, ouders en vrijwilligers van de VoorleesExpress werden welkom geheten door een gitarist die ze toezong. Vervolgens was het tijd om de speurtocht te starten, de blauwe of de rode route in het teken van bevers. Tijdens de route kwamen we verschillende activiteiten tegen waaronder een estafette en puzzel die gemaakt moest worden, een liedje over bevers, wat te drinken met een lekker snoepje, een voorgelezen verhaal over bevers én een echte dam maken zoals de bevers. De kinderen én vrijwilligers hebben genoten!


Wilt u meer informatie over de VoorleesExpress, een gezin aanmelden of heeft u belangstelling om u als vrijwilliger in te zetten voor ons project? Neem contact op met de coördinator VoorleesExpress, bereikbaar via telefoonnummer 0167 - 750 850 of via welzijn-stb@wijzijntraversegroep.nl.

Stel uw vraag