Nieuws

Sport- en spelactiviteiten in de zomermaanden

Vanaf 23 juli zijn er elke donderdagochtend van 11.15 tot 12.00 uur sportieve activiteiten in ontmoetingscentrum ’t Cromwiel in Steenbergen. De workshops zijn speciaal samengesteld voor actieve ouderen en mensen met een fysieke beperking die een start willen maken met een gezondere leefstijl.

Wekelijks actief zijn in groepsverband zorgt voor gezelligheid, maar werkt ook motiverend: u staat er immers niet alleen voor! Alle activiteiten zijn onder begeleiding van vakdocenten en voldoen aan de coronarichtlijnen van het RIVM. Zeker in coronatijd is het fijn om anderen te ontmoeten, iets leuks te doen en gezond bezig te zijn!

Bekijk het volledige programma

Komt u ook?

Graag vooraf aanmelden bij Tonnie Joxhorst, telefonisch 06-40962414 of het algemene nummer van WijZijn Steenbergen (0167-750850) of via e-mail: tonnie.joxhorst@wijzijntraversegroep.nl.

Open inloop

Elke donderdagmiddag is er in 't Cromwiel van 13.30 tot 15.30 uur open inloop. U kunt dan sjoelen, rummikuppen, een kopje koffie drinken en een praatje maken. Hiervoor hoeft u zich vooraf niet aan te melden.

Graag tot ziens in 't Cromwiel! 

Stel uw vraag