Nieuws

Wijzijn Steenbergen laat zich zien op de Welberg

Vanaf 8 oktober is WijZijn Steenbergen iedere donderdag van 13.00 tot 16.00 uur te vinden in gemeenschapshuis De Vaert in Welberg. Van 14.30 tot 15.30 uur is er vrije inloop. De leden van het kernteam Steenbergen-Welberg zetten zich in voor het welzijn van alle inwoners in deze kernen, ook het uwe. 

Kernteam Steenbergen-Welberg bestaat uit maatschappelijk werkers Shirley Oomen en Carmen Kamp, welzijnswerkers/mantelzorgondersteuner Agatha van Loenhout en Joyce Joosen, jongerenwerk/jeugd- en preventiemedewerkers Judith Janse en Jessy van Hooydonck.  

Luisterend oor

Inwoners van de Welberg kunnen op het spreekuur in De Vaert terecht met allerhande vragen en problemen die hen bezighouden in het dagelijks leven. Het kan bijvoorbeeld gaan om financiële vraagstukken, persoonlijke ontwikkeling, vragen voortkomend uit een beperking, de woonomgeving, vrijwilligerswerk, mantelzorg of het organiseren van activiteiten. Ook bij behoefte aan een praatje staan de medewerkers voor u klaar. Kernteam Steenbergen-Welberg heeft een breed netwerk en kan helpen of ondersteunen waar nodig. Binnenkort komt er ook een spreekuur voor Steenbergenaren, Hierover volgt snel meer informatie. 

Contact

Heeft u vragen voor of behoeft aan contact met kernteam Steenbergen-Welberg? Stuur dan een mail naar kernteamstbwelberg@wijzijntraversegroep.nl of bel naar 0167-750850 (maandag t/m vrijdag van 9:00 -17:00). 

Stel uw vraag