Nieuws

WijZijn Steenbergen start met training ‘Opkomen voor jezelf’

Voelt u zich soms onzeker in contacten met anderen? Lukt het niet altijd om duidelijk te maken wat u voelt of wilt? Wordt u niet altijd begrepen en krijgt u hierdoor soms problemen met anderen? Is dit herkenbaar voor u? Dan kan de gratis training ‘Opkomen voor jezelf’ u helpen.

In acht á tien bijeenkomsten helpen we u bij het leren van goede sociale vaardigheden. Hierdoor lopen contacten met anderen makkelijker. Ook leert u tijdens de training omgaan met situaties die lastig zijn voor u. We oefenen bijvoorbeeld hoe u:

  • Ontspannen contact maakt met anderen
  • Uw mening kunt geven
  • ‘Nee’ kunt zeggen
  • Grenzen kunt aangeven
  • Zich zekerder kunt voelen.

Voor wie?

De training is voor volwassenen vanaf 18 jaar waarbij sprake is van een (lichte) beperking. Dit kan o.a. zijn: licht verstandelijke beperking, autisme spectrum stoornis, leerachterstand, niet-aangeboren hersenletsel of lichte GGZ problematiek.

Informatie en aanmelding

Is de training ‘Opkomen voor jezelf’ iets voor u? Voor informatie en aanmelding kunt u bellen naar Monique Carels (0164 237 056) of Corrie van Gaans (0167 750 850) of e-mailen naar welzijn-stb@wijzijntraversegroep.nl.

Na telefonische aanmelding volgt een kennismakingsgesprek. Er zijn geen kosten aan de training verbonden. Bij voldoende deelnemers start deze training op 15 maart 2022 in Bergen op Zoom. De training bestaat uit 8 à 10 bijeenkomsten en is op dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur.

Stel uw vraag