Nieuws

Wijzijn Traverse Groep met team actief in Kruisland

Het kernteam Kruisland van Wijzijn Traverse Groep is op maandag 28 september te vinden bij de ingang van de COOP in Kruisland. Komt u kennismaken?  

Kernteam Kruisland bestaat uit maatschappelijk werker Corrie van Gaans, welzijnswerkers Monique Boot en Caroline Maat en jongerenwerker Dagmar Meyvis. Zij werken aan het maatschappelijk welzijn van alle Kruislanders. Inwoners kunnen bij de welzijnsprofessionals terecht met allerhande vragen die hen bezighouden in het dagelijks leven. Of het nu gaat om financiële vraagstukken, persoonlijke vragen, vragen omtrent de woonomgeving, problemen in de wijk, vrijwilligerswerk, het organiseren van activiteiten of gewoon lekker een praatje maken, ze staan graag klaar om te luisteren naar alles wat er leeft. De leden van het kernteam hebben een breed netwerk en kunnen ondersteunen waar nodig.  

Spreekuur in dorpshuis Siemburg

Vanaf 5 oktober is kernteam Kruisland iedere maandagochtend van 9.30 tot 11.30 uur aanwezig in dorpshuis Siemburg, Graaf Engelbrechtstraat 14 in Kruisland. Maak een afspraak voor dit spreekuur via kernteamkruisland@wijzijntraversegroep.nl of 0167-750850 (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).

Stel uw vraag