Kind aan Huis

Als uw gezin een moeilijkere tijd doormaakt, kunt u hierbij een steuntje in de rug krijgen van onze medewerkers van Kind aan Huis.

U staat er niet alleen voor

In elk gezin speelt er wel eens iets. Meestal gaat het om kleine, alledaagse dingen waar iedereen mee te maken krijgt. Kinderen die soms niet in hun eigen bed willen slapen, peuters die even geen groenten lusten, kleuters die zich ’s ochtends  niet altijd willen aankleden… 

Maar wat als het om een ernstige ziekte, een echtscheiding of financiële problemen gaat? Wat als het lijkt of de kinderen steeds lastiger worden en ook het huishouden niet meer zo goed draait?  Dan kunt u een beroep doen op de diensten rondom opvoeden en opgroeien van WijZijn, zoals Kind aan Huis.

Bij u thuis

Onze medewerkers van Kind aan Huis hebben zelf een gezin en/of veel ervaring met andere gezinnen. Ze weten wat er allemaal kan spelen in een gezin. Ze luisteren naar u, zetten samen met u alles op een rijtje en ze geven daarna praktische tips die u goed kan gebruiken. 

Uw vraag en persoonlijke behoeften bepalen de precieze invulling van de ondersteuning die u krijgt. Onze medewerkers doen dit vrijwillig, helemaal op uw eigen verzoek, gratis én gewoon bij u thuis.

Wat zijn uw wensen?

U wilt graag weten of Kind aan Huis misschien ook iets voor uw gezin is. U kunt uzelf dan rechtstreeks aanmelden bij de coordinator van Kind aan Huis. Na uw aanmelding neemt zij contact met u op om een kennismaking in te plannen. Tijdens dit gesprek kijken we samen wat uw wensen zijn én vertellen we wat Kind aan Huis u kan bieden.

Wekelijks een bezoekje

Als u na het kennismakingsgesprek enthousiast bent, maken we direct een afspraak voor een volgend bezoek. Vanaf dat moment mag u wekelijks op een bezoek aan huis rekenen. Deze bezoekjes duren per keer zo’n een á twee uur en hoe vaak we komen spreken we samen af. Dat kan een maand zijn tot maximaal een jaar.

Wat u tijdens de bezoekjes bespreekt is privé; de medewerkers hebben een geheimhoudingsplicht. U kunt dus in vertrouwen uw hart luchten en alles waar u mee zit op tafel leggen. 

Kind aan Huis is er voor het gezin!

Stel uw vraag