U wilt het rouwcafé bezoeken

Spreken met anderen die ook een dierbare hebben verloren? Contact met lotgenoten kan u helpen met uw rouwverwerking. Bezoek daarom het Rouwcafé van Rouwbegeleiding van WijZijn.

Lotgenoten ontmoeten elkaar

In Rouwcafé de Zoom kunnen lotgenoten elkaar ontmoeten na het verlies van een dierbare. Het maakt niet uit of het verlies al lang geleden is, of wie u verloren hebt. Het kan uw vader of moeder zijn, of uw broer of zus. Wellicht hebt u afscheid moeten nemen van uw kind, of van uw beste vriend of vriendin. Misschien door een ongeluk, een ziekte of ouderdom. Kom in contact met anderen die hetzelfde hebben meegemaakt! U bent niet de enige. Het Rouwcafé is een ontmoetingsplek die de mogelijkheid biedt om in een warme sfeer onder het genot van een bakkie troost met elkaar ervaringen, vragen en ideeën te delen.

Iedere bijeenkomst heeft een thema. Er is ook informatie beschikbaar over rouwbegeleiding.

Rouwbegeleiding West-Brabant & Tholen

Het Rouwcafé wordt georganiseerd door Rouwbegeleiding West-Brabant & Tholen, onderdeel van WijZijn. In de werkgroep zitten vrijwilligers met diverse maatschappelijke en professionele achtergronden.

 

Voor wie?

De middag is toegankelijk voor iedereen, ook als u geen (vaste) bezoeker bent van Het Getij. U hoeft zich niet aan te melden voor deelname, u kunt vrij binnenlopen.

 

Waar en wanneer?

Voorlopig is er geen Rouwcafé gepland. Wit u meer weten over het Rouwcafe, bel dan naar 06 58783380, of mail naar Rouwbegeleiding@wijzijntraversegroep.nl 

 

 

Meer informatie?

Neem contact op met Rouwbegeleiding West-Brabant & Tholen, via telefoonnummer 06-58783380 of e-mailadres rouwbegeleiding@wijzijntraversegroep.nl 

Stel uw vraag