Vrijwilligersvacatures

Hieronder vindt u openstaande vrijwilligersvacatures. Heeft u een eigen idee? Heeft u deskundigheid, of ervaring, die u graag wilt inzetten? Dan maken wij graag een afspraak. Voor andere vacatures in uw gemeente kunt u terecht op de website van het VIP Bergen op Zoom / Steenbergen Deze site is een verzamelplek van alle vacatures in uw gemeente. Mogelijk vindt u hier iets wat aansluit bij uw wensen.

 

Vacatures

2 vacature(s) gevonden

 • Voorleeskanjers

  Omgeving Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen

  Wij zoeken voor de VoorleesExpress in Roosendaal, Bergen op Zoom en Steenbergen vrijwilligers die met een kind en de ouders aan de slag willen gaan met taal. De VoorleesExpress zorgt ervoor dat kinderen met een taalachterstand extra aandacht krijgen. Als vrijwilliger kun jij, met maar een uurtje in de week, een groot verschil maken voor een kind in jouw omgeving.

 • Tolk vertaler individuele hulpverlening

  Omgeving Bergen op Zoom, Roosendaal, Rucphen, Woensdrecht, Halderberge, Tholen, Steenbergen

  Jouw inzet als vrijwillig Tolk zorgt voor wederzijds begrip tussen cliënten en hun Maatschappelijk Werkers, Schuldhulpverleners en Sociaal Raadslieden. Help een ander met je meertaligheid. Je bent al welkom met een inzet van één uur per week.

   Tolk Vertaler Individuele Hulpverlening

  NL-Pools, NL-Bulgaars, NL-Arabisch, NL-Somalisch, NL-Turks of NL-?

Stel uw vraag