Vrijwilligersvacatures

Hieronder vindt u openstaande vrijwilligersvacatures. Heeft u een eigen idee? Heeft u deskundigheid, of ervaring, die u graag wilt inzetten? Dan maken wij graag een afspraak. Voor andere vacatures in uw gemeente kunt u terecht op de website van het VIP Bergen op Zoom / Steenbergen Deze site is een verzamelplek van alle vacatures in uw gemeente. Mogelijk vindt u hier iets wat aansluit bij uw wensen.

 

Vacatures

5 vacature(s) gevonden

 • Klusvrijwilliger

  Omgeving Steenbergen

  Is klussen uw hobby en wilt u iets voor een ander betekenen? Het dienstenloket van Wijzijn Steenbergen zoekt klusvrijwilligers die kleine klussen in huis willen doen bij ouderen of mensen met een beperking. 

 • Vertaler/tolk

  Omgeving Steenbergen

  Voor de gemeente Steenbergen (alle kernen) zijn we per direct op zoek naar vrijwillige vertalers die tijdens een gesprek kunnen tolken. Gesprekken kunnen bijvoorbeeld gaan over problemen met financiën, relaties of opvoeding.

 • Buurtbemiddelaar

  Omgeving Steenbergen

  Buurtbemiddeling is een project waarbij vrijwilligers bemiddelen bij burenoverlast, burenruzies en andere problemen tussen buren. 

 • Tuinman of -vrouw

  Omgeving Steenbergen

  Is tuinieren uw hobby en wilt u iets voor een ander betekenen? Het dienstenloket zoekt tuinvrijwilligers die in het voor- en/of najaar tuinonderhoud willen doen bij ouderen of mensen met een beperking. 

 • Gezelschap voor ouderen

  Omgeving Steenbergen

  Voor de vrijwillige thuishulp zijn we op zoek naar vrijwilligers die circa 1 x per week op bezoek gaan bij ouderen. Deze ouderen zijn veelal alleen of hebben geen familie in de buurt wonen. Het gaat om het maken van een praatje, wandelen met of zonder rolstoel/rollator, een spelletje spelen enzovoort.

Stel uw vraag